Nyhetsbrev

S.I.T:s nyhetsbrev utkommer ca 8-10 gånger per år och behandlar i korthet de nyheter som vi och våra leverantörer presenterar.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* obligatoriskt fält

Svensk Innovativ Träteknik kan komma att lämna ut uppgifterna till våra samarbetspartners på det sätt och i den omfattning som krävs för att kunna uppfylla våra åtaganden gentemot dig gällande utskick av nyhetsbreven. Om du samtycker till att vi på S.I.T i vissa fall söker upp dig via telefon/e-post, kryssar du även i det fältet nedan.

Om du inte vill ha utskick i fortsättningen kan du när som helst avregistrera dig genom att klicka på avsluta prenumeration längst ned i något av de nyhetsbrev vi skickar. Genom att klicka på Prenumerera nedan godkänner du att Svensk Innovativ Träteknik lagrar och använder uppgifterna på angivet sätt så länge du prenumererar på nyhetsbrevet.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

Här kan du läsa våra tidigare nyhetsbrev: