Trädagars

Större kapacitet, fler utställare och en effektivare mötesplats – TRÄDAGARS erbjuder den bästa möjligheten i Sverige att uppleva träbearbetning.

När fem konkurrerande företag startade ett samarbete kring ett nytt mässkoncept visade det sig vara en fullträff. Idag har Trädagars många år i ryggen och drivs fortfarande av fem ledande företag inom träbearbetning. Stort sortiment, innovativa lösningar och högkvalitativa maskiner är något som kännetecknar samtliga arrangörer.

Trädagars 2019 på S.I.T

Årets enda mässa för träindustrin närmar sig. Den 3–5 september 2019 öppnar vi upp mässan. Årets TRÄDAGARS erbjuder den bästa möjligheten i Sverige att uppleva träbearbetning. Se till därför till att du planerar in ett besök hos S.I.T någon av dagarna.

S.I.T arbetar med leverantörer av världsklass. SCM, Costa och Cefla är tre starka, ledande varumärken som har maskiner i drift under mässdagarna. Förutom dessa tre finns ytterligare ett 20-tal utställare/varumärken representerade.

COSTA
Costa visar en bredbandsputs som är utrustad med tvärband, vals, roterande borstdiskar och ett dynaggregat.

SCM
Från italienska SCM har vi två CNC-maskiner i drift. En Accord 25 med fullautomatbord Matic där vi bl a tillsammans med Staircon tillverkar en komplett trappa. I den andra CNC-maskinen som är en Morbidelli m200, med Flexmatic automatbord, tillverkar vi köksluckor och använder en robot för betjäning av maskinen. Dessutom kommer vi att ha tre olika kantlistmaskiner i drift. Den lilla K360, K560 med varmluft samt en maxad Stefani XD.

CEFLA
I hallen finns också Ceflas nyutvecklade valsmaskin Smartcoater Pro med automatiskt rengöringssystem för tvätt av valsarna. Vi visar luckor som är lackerade i Exydry-Z, Ceflas excimerugn för matta ytor under glans 5. Extrem reptålighet och antifingerprint proof. Se också när våra lackleverantörer Teknos, AkzoNobel och Sherwin Williams visar UV-lack som kan härdas med enbart LED-belysning. Vi demokör och visar hur det fungerar på Ceflas maskiner.

Klicka här för att läsa mer…

Varmt välkommen till årets enda mässa för träindustrin i Sverige!