Nyheter

Nyhetsarkiv

Tack för att du besökte vårt event

Trevligt att så många var på plats under vårt event: Arbeta digitalt och automatiserat den 22-23 november. Många provade att själv programmera en robot, att använda smarta AR-glasögon, lära sig mer om IoT (Internet of Things) eller Industri 4.0.

Vi söker säljare!

Vi söker en säljare till marknadens starkaste varumärke – SCM!

Service på Costa

S.I.T tar nu det fulla ansvaret för all service och reservdelsförsörjning på Costa bredbandsputsar. Vårt team av kompetenta och kunniga medarbetare står till tjänst med teknisk rådgivning, provkörning, uppstart, förebyggande underhåll och akutservice. Vi ombesörjer även regummering, slipning och balansering av slip- och lackvalsar.

Tack för besöket!

Tack för att du besökte S.I.T under mässdagarna. Hallen var fylld med människor och maskiner. Vi hoppas att du fick tillräckligt med tid att möta människor och se intressanta lösningar.

Senaste nytt inför Trädagars 2018

Tisdagen den 28 augusti slår vi upp portarna till Trädagars 2018. Vi har jobbat hårt för att du som besökare ska få se och uppleva mer, mycket mer!

Ny webbplats

I samband med Trädagars 2018 presenterar vi vår nya webbplats. S.I.T har utvecklats och därför presenterar vi en ny, mer lättnavigerad och tydligare webbplats.