SCM Accord FX

Högpresterande  arbetscenter i portalutförande.

Cefla Easy sprutautomat

Cefla Easy sprutautomat med återvinning

Morbidelli Cyflex hp

snabb och flexibel cnc-styrd borrmaskin

Svensk Innovativ Träteknik

Vi är ett företag med lång tradition inom svensk träbearbetning. Vår historia, som går ända tillbaka till 1919, har byggt vår gedigna plattform av kunskap och erfarenhet som vi står på idag och gör det möjligt för oss att se nya innovativa möjligheter. Sigfrid Stenberg grundade företaget 1919 med affärsidén att leverera maskiner till träindustrin. Vi ingick länge i AB Sigfrid Stenberg och kallades kort och gott för Stenbergs. 2007 såldes verksamheten till E & F Holding och bytte då namn till Stenbergs Träteknik AB. S.I.T -­ Svensk Innovativ Träteknik AB - är vårt nya namn. Med det skapar vi ny historia. Tillsammans med våra kunder vill vi förnya branschen och skapa innovativa och lönsamma lösningar.

Vi hjälper dig att nå högre kvalitet och lönsamhet

Vi erbjuder maskiner och produktionslösningar för hela träindustrin, både för det lilla snickeriet och den stora industrin. För att du ska nå en högre kvalitet och lönsamhet tar vårt kompetenta team med säljare, produktspecialister och produktionstekniker ett helhetsgrepp om din produktion. Världens ledande maskinleverantörer är våra samarbetspartners. Vi hjälper dig att hitta lösningen som är rätt för just dig.

Nyheter från S.I.T

S.I.T förvärvar PeRoMac

PeRoMac är specialiserade på service, underhåll och reservdelar på Costas putsmaskiner.

Per Huzell, Margareta och Per Nelander.

NyhetsarkivWebshop

Handla snabbt och enkelt dygnet runt i vår webshop. Vi har de vanligaste reserv- och slitagedelarna från våra viktigaste leverantörer.

spare2.jpg

Svensk Innovativ Träteknik | Besöksadress: Tegelvägen  4, 560 31 Tenhult| Box 53, 560 27 | Tel. 036-353750 | Fax: 036-18 46 30 | info@s-i-t.se