Xilog Maestro

Stark mjukvarulösning som standard hos SCM & Morbidelli.

XILOG MAESTRO är SCM arbetscenters styrprogram, skapat av behovet av hög flexibilitet.
Ett kraftfullt och  användarvänligt programmeringssystem.

Programvaran har utvecklats som svar på alla de önskemål framställda av operatörer som arbetar med maskinerna. Allt från små snickerier till stora industrianläggningar, från dörr- och fönstertillverkare, till planmöbelproducenter.

Nybörjaren kommer snabbt att finna sig tillrätta framför det intuitiva XILOG MAESTRO-gränssnittet. Det består till stor del av grafiska hjälpmedel som eliminerar behovet av att lära sig några speciella kommandon eller programspråk.  

Den inbitne datoranvändaren kommer att finna sig väl tillrätta i en miljö som  är lätt att lära eftersom den är baserad på Windows®, med alla de funktioner som detta ger (t.ex. klipp och klistra, öppnande av flera fönster etc.).

Experten och de som redan känner tidigare SCM-program, kommer att kunna välja att hantera maskinen i den nya grafiska miljön  eller fortsätta med att ge programmeringsinstruktionerna med tangentbordet. Att växla mellan de två programmeringsmiljöerna är snabbt och lätt.

Meistro.jpg

Det grafiska programmeringsgränssnittetär redigeraren där bearbetningsprogrammen framställs. Gränssnittet är en mycket kraftfull grafisk/text redigerare som anpassas till varje användares  önskemål och erbjuder enorma möjligheter. 

Svensk Innovativ Träteknik | Besöksadress: Tegelvägen  4, 560 31 Tenhult| Box 53, 560 27 | Tel. 036-353750 | Fax: 036-18 46 30 | info@s-i-t.se